Joulu

Esittely

 Itselleni suuressa roolissä nykyisin on, että oppisin hyväksymään itseni juuri tällaisena kuin olen ja onnistuisin irtautumaan ulkopuolisten asettamista odotuksista. Uskallus elää omanlaista elämää, vaikkei se olisikaan  sellaista kuin suurimmalla osalla on.

Teen usein sellaisia asioita, mitä muut minulta odottavat ja vaikkeivat odottaisikaan, teen asioita liikaa ihan vaan sen vuoksi, että ihmiset katsoisivat minua hyvällä. En kestä sitä, ettei minusta pidettäisi. Minun on siis vaikea olla sellainen kuin olen, koska olemalla oma itseni saattaisi se johtaa siihen, ettei minusta pidettäisi. Vaikeaa. Mutta mitä enemmän muita yrittää miellyttää, sitä kauemmaksi todellisen itsensä hukkaa. Olen hukannut itseäni jo tarpeeksi ja tarpeeksi kauan, joten kiitos nyt riittää.

Olen päättänyt, että olen aika kiva. Olen myös hauska, kaunis ja joskus vielä terveesti itsekäs. Mutta jotta tuohon pääsen, tapahtuu kaikki pienin askelin. Pienillä asioilla, pienillä sanoilla ja teoilla.

Mikäli yhtään samaistut näihin ajatuksiin tai koet vain, että muistutus siitä, että sinä riität, tulee tarpeeseen, niin alahan availemaan kanssani ”Terveesti itsekäs”-joulukalenterin luukkuja sunnuntaista eteenpäin. Luvassa joulukuun 1. päivästä jouluaattoon asti täällä blogin puolella ja instatilillä; heiitsmii voimalauseita, jouluista tunnelmaa, ajatuksia siitä että kaikki järjestyy vaikket olisikaan täydellinen tai tekisi kaikkea täydellisesti. Myös keinoja ja ajatuksia pitää joulustressi naapurissa. Nautitaan jouluajasta sellaisena kuin sen pitäisi ollakin; rauhallisena, lämpöisenä ja yhdessä 

❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *