Terveen itsekäs Joulukalenteri

2. Luukku


Jo toinen joulukuuta! Aika etenee nyt juosten ja kohta jo huomaamme jouluaaton kolkuttavan ovella.

Tämän päivän luukussa haastan sinut miettimään, mikä tekee sinun joulusta joulun? Ja jatkojalosta ajatusta; missä voisit tänä vuonna päästää itsesi hieman helpommalla, mutta kuitenkin niin että joulusi tuntuu ihanalta ja oikealta. Ostaisitko kenties piparkakkutaikinan valmiina? Palkkaisitko vaikka jonkun tekemään joulusiivon(tukisit samalla paikkakuntasi siivousfirmoja)? Vai olisiko joulu tarpeeksi ihana ilman niitä 30 erilaista makeaa ja suolaista sorttia, joista kuitenkin osa menee hukkaan. Anna ainakin yksi helpotus itsellesi ja toteuta se joulukuussa.

pst. Lämmitähän glögiä ja nauti joulukuisesta tunnelmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *