Terveen itsekäs Joulukalenteri

6. Luukku

Mitä itsenäisyys merkitsee sinulle? Onko tämä päivä vain päivä muiden joukossa? Vai tarkoittaako se kenties jotain erityistä? Ota tänään itsellesi pieni hetki ja kuuntele jokin kappale, mikä mielestäsi kertoo tästä päivästä ja kuuntele se ajatuksella. Oli se sitten Maamme laulu, Finlandia tai vaikka Kari Tapion Taistelija, ole hetki sisällä kappaleessa ja palaa sitten takaisin tähän päivään, 6.12.2019, ja tähän hetkeen. Ajattele nyt elämän suurta kuvaa äskeisen kuuntelemasi laulun kautta. Eikö tunnukin, että jotkut mukamas suurelta tuntuvat asiat saisi vain jättää stressaamatta ja vaikkuttamatta meihin, sillä ne asiat ovat yleensä myös niitä, joita ei edes huomaisi suurta kuvaa katsellessa.

Nauti itsenäisyyspäivästä ja toivottavasti kynttilät valaisevat huoneitasi ja tuovat tunnelmaa.

Pst. Anna itsesi nauttia joulun mauista tänä juhlapäivänä. Ihanaa itsenäisyyspäivää! 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *