Terveen itsekäs Joulukalenteri

7. Luukku

”Elämä on hyvin yksinkertaista, mutta teemme siitä jatkuvasti monimutkaista.” —Kungfutse

Tämä on niin totta. Elämme nykyään hyvin suorituskeskeisessä maailmassa. Ja varsinkin yhden ihmisen harteille kertyy paljon vastuuta ja odotuksia. Työelämän tuomaan vastuuseen pystymme harvoin tekemään muutosta, mutta  voimme tehdä sen asenteessamme, miten kohtaamme tämän vastuun. Mutta mitkä odotukset tulevat sinusta itsestäsi? Usein olemme itse itsemme suurin ruoskija ja asetamme järjettömiä odotuksia odotuksien päälle. Mitä jos tästä eteenpäin vähemmän olisikin enemmän. Anna itsesi nauttia pienistä asioista ja anna itsellesi anteeksi, jos et nyt jaksa tehdä kaikkea. Ei sinun tarvitsekaan, vain sinä odotat sitä itseltäsi. Ole itsellesi armollinen.

Pst. Shhh.. joko alat kuulemaan pienten tiukujen kilkatusta? 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *