Terveen itsekäs Joulukalenteri

9. Luukku

Olosuhteet eivät tee elämästä sietämätöntä, vaan merkityksen ja tarkoituksen puuttuminen.” —Viktor Frankl

Mieti joulun merkitystä sinulle. Onko se rauhouttumista, yhdessäoloa, ehkä hiljentymistä? Mikäli vähääkään nyökyttelet nyt, mieti onko tämänhetkinen jouluvalmistelu valmistelua noita asioita varten? Vai teetkö joulua vain sokeana ajatellen, että kohta sitten on aatto ja kaikki on valmista, stressi loppuu ja sitten saa levätä. Mitä jos noista asioista; rauhoittuminen, yhdessäolo ja hiljentyminen voisikin nauttia koko joulukuun ehkä koko vuoden. Eikä vain ajatella, että nämä kauniit ajatukset ovat vain joulunpyhien ajan totta. Anna joulullesi jo nyt merkitys.

Pst. Olisiko pieni kävely raikkaassa ulkoilmassa hyvä idea? Toivon maisemaasi valkoista, pehmoista lunta narskumaan kenkiesi alle🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *