Terveen itsekäs Joulukalenteri

10. Luukku

Pyydä apua.

Se, että joulu saa aikaan stressiä, johtuu siitä ettemme osaa pyytää apua. Haluamme selvitä kaikesta yksin ja meillä on sellainen käsitys, että meidän pitäisi pystyä siihen. Ei, ei pidä. Avunpyytäminen on hyvä opetella. Opetellaan yhdessä.

Mieti asia, mikä saa sinut stressaamaan tällä hetkellä. Onko se kenties jonkun joululahjan valinta? Paketointi? Siivous? Leipominen? On se mitä vaan, pyydä apua. Anna aiemmin helpommalla päässeen osapuolen huolehtia lahjasta tällä kertaa tai osta herkkukori tai lahjakortti lahjaksi, tällaisia tilanteita varten nämä lahjat ovat. Käytä hyödyksi paketointipalvelut, he tekevät sen mielellään ja samalla voit tukea esimerkiksi paikallisten koulujen viriketoimintaa. Osta leivonnaiset valmiina kaupasta, imuroi ja laita kynttilätuikkuun hiukan kanelia ja kardemummaa ja avot, kotisi tuoksuu joululta 🖤

pst. maistuisiko pipari glögin kaveriksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *