Terveen itsekäs Joulukalenteri

15. Luukku

”Ihmiseltä voidaan viedä kaikki paitsi yksi asia: ihmisen vapaus valita oma asenteensa, oli tilanne mikä hyvänsä.” —Viktor Frankl

Kun joulustressi meinaa kaatua päälle, mieti yllä mainittua lausetta. Josko kuitenki tilanne hoituisi ilman, että korvat savuaa ja kamelin selkä katkeaa. Istahda hetkeksi, hengitä, hengitä, hengitä. Anna itsellesi aikaa rauhoittua.

Koko aikaa ei tarvitse olla kiitollisin mielin eikä onnellinen, mutta siihen kannattaa pyrkiä. Elämällä on jokaiselle varattuna omat vastoinkäymiset ja ne kyllä löytävät jokaisen. Jos niitä ei tässä hetkessä ole, ei niitä kannata itselleen luoda. Eikä ainakaan rakentaa stressiä jostain niin kauniista asiasta kuin joulusta. Joulu tulee vaikkei laminaatti kiillä ja pulla tuoksu joka huoneessa.

Pst. Enää 9 yötä jouluun 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *