Terveen itsekäs Joulukalenteri

16. Luukku

Ratkaisuja yleisiin joulupulmiin;

Mikäli lahjavalinta tuottaa vaikeutta, niin anna rahaa. Se on usein parempi lahja, kuin sellainen jota ei oikeastaan ole toivottu ja mikä löytyy hetken päästä unohdettuna komerosta. Se on myös helppo ja miltein jo jokainen liike tarjoaa lahjakorttimahdollisuuden. Tässä kohtaa myös vähennät osaltasi turhan krääsän ostamista. Raha voi olla tilille korkoa kasvamaan laitettu summa sukulaislapselle, oiva lahja! Lapselle leikki-tai puuhapuistoon(HopLop, Leo’s leikkimaa jne) ostettu lahjakortti, sillä lapselle aikuisen aika ja läsnäolo ovat paras lahja ja kun sen viettää leikkien, on ilo ylimmillään.

Mikäli sukujoulu ei houkuta, älä mene. Lähtekää vaikka ulkomaille tai hotelliin täyshoidolle, jos lompakko kestää. Toki suku toivoo paljon erityisesti jouluna, mutta jos se vie sinun rauhasi, päätä olla menemättä sen mukaan miten sinun oletetaan toimivan. Kunnioita tunnettasi ja itseäsi.

pst. Lämmitähän jälleen itsellesi hieman glögiä ja nauti joulun tulosta🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *