Terveen itsekäs Joulukalenteri

17. Luukku

Ikinä ei tule aivan vapaaksi, jos ihailee toista liikaa. Sen minä tiedän. -Nuuskamuikkunen

Kaikki tietävät, että ihailua on kiva saada osakseen. Ihailun kohteelle on myös mukava päästä sanomaan ajatuksensa ääneen ja nähdä kuinka kehu voi pelastaa jonkun päivän. Kannattattaa kuitenkin muistaa, että ketään ei kannata ihailla liiaksi. Sillä ihailu voi kääntyä meitä vastaan, mikäli alamme vertailemaan itseämme liian paljon muihin.

Jokaisella on ollut oma tie kuljettava sinne missä nyt on, niin sinulla kuin minullakin. Ihaillaan toinen toistamme, mutta tärkeintä: ihaillaan itseämme  Me olemme tänään juuri tässä, selvinneet jokaisesta meille annetusta myrskystä ja kivikosta ja toivottavasti aikomuksena myös voittaa tulevatkin ukkospilvet. Olemme ihailumme ansainneet 🖤

Pst. Aatto sen kun lähestyy. Oletko kurkannut näkyykö teidän ikkunanne alla pienen tontun jälkiä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *