Terveen itsekäs Joulukalenteri

20. Luukku

Mieli, jonka uusi kokemus on kerran laajentanut, ei koskaan palaa vanhoihin mittoihinsa.” —Oliver Wendell Holmes

Anna itsesi unelmoida. Salli se. Älä ajattele sen olevan vain joidenkin etuoikeus. Se on meidän jokaisen oikeus ja ehkä jopa myös velvollisuus. Unelmointi pitää meidät aktiivisina ja sehän saa meidät ylittämään itsemme ja omat rajamme. Se myös on koko elämämme ydin. Mikäli emme katsoisi tulevaan positiivisesti, mikä saisi meidän nousemaan sängystä aamuisin? Ja kun katsomme eteenpäin positiivisesti, uskomme että tulevaisuudessa on toivo ja mahdollisuus kaikkeen. Anna itsesi unelmoida. Olet sen arvoinen.

Pst. Kutkutteleeko jouluntuoksu nenässäsi? Mikäli ei, käy nuuhkaisemassa kanelipurkkia ja anna lämmön vallata sinut 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *