Terveen itsekäs Joulukalenteri

22. Luukku

Älä koskaan sano ’en osaa’, vaan ’minä yritän’.

Luota itseesi aina 100%, sillä vain sinä itse voit tehdä sen. Emme ole heti parhaita kaikessa mitä teemme, emme ehkä koskaan, mutta emme voi koskaan parhaiksi tullakaan, mikäli emme edes kokeile. Anna itsellesi mahdollisuus olla paras, tai ainakin paras versio itsestäsi.

Heitämme usein hanskat tiskiin sellaisten asioiden suhteen, mitkä tuntuvat vaikeilta, vierailta, työläiltä tai muuten vain ei meidän omiltamme. Joudumme kuitenkin tehdä elämässä sellaisiakin asioita, jotka ei aina ole niitä hauskimpia. Jokainen toimeen tartuttu hetki on kuitenkin rikkaus ja se voi johtaa vaikka mihin uuteen ja mahtavaan. Kuten jokainen päivä on uusi mahdollisuus, niin on myös jokainen uusi kokemus ja tehty työ jonkin asian eteen.

Päätetään yrittää ja osata. Jätetään epävarmuus vuoteen 2019 ja otetaan mukaan aimo annos itseluottamusta ja uskoa itseemme.

Pst. Aatonaattoa kohti mennään. Joko siellä alkaa näyttää joululta? ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *