Terveen itsekäs Joulukalenteri

23. Luukku

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.” -Muumipappa

Voimme itse päättää miten asennoidumme elämää kohtaan. Kohtaammeko jokaisen päivän mahdollisuutena vai näemmekö asiat useimmiten negatiivisessa valossa. Joka hetki ja tunti ei voi olla onnellinen, sillä välillä sitä vain potkaisee varpaansa pöydänjalkaan tai lyö päänsä kaapin oveen, se on elämää. Mutta jos lyömme varpaamme joka päivä saman pöydän jalkaan, voimme ehkä jo kysyä itseltämme, että pitäisikö muutamasta kerrasta jo fiksuuntua vai olisiko vielä muutamasta muistutuksesta hyötyä.

Olen itse useimmiten omalla mukavuusalueellani, koska..noh, se on mukavaa ja ennen kaikkea helppoa. Välillä kuitenkin kun eksyn mukavuusalueeni ulkopuolelle, on se joko kauheinta ikinä tai parasta koskaan! Ja sepä elämänkin pointti on; mikäli pysyt koko ajan siellä missä olet ollut, niin uudet ja mahtavat kokemukset tuskin tulevat sinua kotiovelta hakemaan. Vaan välillä pitää hypätä kohti tuntematonta saavuttaakseen jotain vierasta, uutta ja mahtavaa! Yleensä se on sen arvoista, mutta sen pitää jokaisen itse kokea ja arvioida. Elämä antaa avaimet, mutta sinä itse päätät käytätkö niitä.

Mitä sinä teet elämäsi avaimilla? Oletko valmis ottamaan suuria ihmeitä vastaan?

Pst. Minä uskon sinuun. Usko sinäkin🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *