Terveen itsekäs Joulukalenteri

24. Luukku

Se on täällä! Se on viimein täällä! On viimein koittanut taianomainen jouluaatto 🖤

Toivon, että Terveen itsekäs Joulukalenteri on auttanut sinua miettimään omaa elämääsi ja sitä mihin kaikkeen pystyt, olet oikeutettu ja mitä kaikkea saat ja voit itseltäsi vaatia. Myös se, että ymmärtää omat rajansa ja ettei aina vaadi itseltään mitään, vaan on vain, on myös ihan okei. Kaikki se mikä tuntuu sinusta hyvältä, on sinulle hyväksi. Muiden toiveiden rinnalla, muistakaamme miettiä myös omia toiveitamme.

Toivon, että olet saanut kalenterista yhtä paljon kuin minäkin olen. Ja muistetaan, että tervettä itsekkyyttä kohti kun mennään, vaatii se meiltä 365 päivää vuodessa ajatusta, työtä ja ymmärrystä meistä itsestämme. Tehkäämme se meidän tähden.  Muista, että olet paras versio itsestäsi 🖤

Rauhoittukaamme nyt jokainen joulunviettoon, toivottavasti kukin rakkaidensa ympäröimänä. Ensi vuonna etsikäämme tervettä itsekkyyttä jälleen uudella innolla ja ladatuilla akuilla. 

Pst. Aatossa on sitä vanhaa aikaa, pienien tiukujen jouluista taikaa. Yhdessä kun vietämme tämän pienoisen hetken, mahdollistaa se meille muistojen retken. Herkkuja, rakkautta, tuoksuja ja muuta, onhan viimein 24. joulukuuta. Nyt on aika joulua juhlia ja hyvää mieltä toivottaa, kaikille hyvyyttä, rakkautta ja uutta vuotta alkavaa 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *