Me, Myself and I

Elämää sairastelujen jälkeen..

On hetkinen ollut hiljaiseloa blogin puolella, mutta nyt on aika pikku hiljaa heräillä päivittelemään tännekin kuulumisia ja arkea. Se miksi hiljaiseloa on ollut, on johtunut siitä, että kaikki jaksaminen on mennyt arjen pyörittämiseen, kiitos rokotteesta tulleiden jälkioireiden ja perheemme ensimmäisen flunssan, joka vei pienokaisen ja minut mukanaan nenänvuotamisen ja kurkkukivun maailmaan.

Ei ole helppo olla sairastava äiti, varsinkaan kun lapsikin on sairas ja kiukkuinen. Tuli mieheni kanssa myös puhetta, että ei olisi kyllä mukavaa olla sairastava äiti terveenkään lapsen kanssa. Eli oikeastaan ei ole hyvää hetkeä olla sairastava äiti, siinä mielessä jos siis haluaisi potea flunssaa. Ei vaan onnistu. Vitamiinit tulevat nyt siis olemaan joka päivän perusta, jotta heti uudestaan ei tarvitsisi lähteä nessuostoksille.

Pienokaisella alkoi flunssa päivän minun flunssan alkamisen jälkeen. Illalla nukkumaan laittaessa ei flunssasta ollut vielä tietoa, mutta yhtäkkiä alkoi yskiminen pinnasängystä ja huomasimme pienen nenän vuotavan. Yhtäkkiä yskiminen ja itku saivat aikaan sen, että pienokainen ei saanut henkeä, jolloin vaihdoimme hänen asentoa sylissämme niin, että pystyimme taputella hänen selkäänsä. Tämän jällkeen iltapuurot lensivätkin kaaressa ulos ja itku rauhottui hetken sylissä pidon jälkeen. Mutta samassa huomasimme, että epämukava vieras oli kotiutunut minun lisäkseni myös pienoiselle. Yö meni enemmän ja vähemmän valvoessa pienokaisen hengitysteiden auki pysymistä ja omaa nenää niistäessä. Ei unta.

Seuraava päivä olikin väsynyttä mössöä, luultavasti kauhea päivä, en onneksi edes muista. Neljän päivän flunssailun ja jatkuvan yöheräilyn jälkeen alkoi pikku hiljaa helpottamaan. Edelleen meidän molempien nenät vuotaa, mutta mikäli tämä on suurin ongelma, niin saa olla! Talon miehet pysyivät terveinä ja koirakin oli oma itsensä. Hyvät heille! Eli vaikka täällä niiskutellaan, niin kyllä ulkona paistava aurinko alkaa paistamaan myös tähän risuläjään..täältä siis noustaan!

Btw. Maanantaina loppui meidän 4 viikon herkuton rupeama, jonka ansiosta minulta lähti 3 kiloa ja mieheltä 4 kiloa. Eli loistava fiilis on sen puolesta ollut ja että onnistui sairastelusta huolimatta pysyä ruodussa. Terveellinen ruokavalio jatkuu, mutta viikkoon otetaan yksi herkkupäivä mukaan. Lisäksi jatkan myös leivontaharrastuksen parissa. Leipominen oli pannassa sen vuoksi, että voisin periaatteessa elää taikinalla, joten leipominenkin piti hetkeksi jättää, ettei suuhuni livahtaisi vahingossakaan sokeria ja vehnää missään liian herkullisessa muodossa. Päivittelen myöhemmin tännekin terveellisestä elämästä lisää..

Mikäli haluat kuulla enemmän kuulumisiamme ja nähdä kuvia päivistämme, terveellisen elämän noudattamisesta, vauva-arjesta jne. niin otahan seurantaan instagramissa heiitsmii, niin pääset seurailemaan aitiopaikalta tämän poppoon kuulumisia ja kohellusta 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *